Fel säsång för Milano
 
Jag tyckte att Milano verkade som en trevlig stad av det jag hann se, men vi kom dit i helt fel säsång. För det första var det så varmt så man knappt kunde andas och det många butiker som var stängda och klubbarna var helt tomma.
 
Vi var ute en kväll och slog klackarna på Old fashion och Cavalli, det var väldigt tomt med folk då men jag gillade stilen på klubbarna, kan tänka mig att det är bra drag där när det väl är säsång. Förövrigt var shoppingen bra, fanns en bra variation av butiker även om mycket var stängt. Jag fyndade en hel del :)
Sista veckan på Ibiza
Sista veckan på Ibiza hade vi lite problem med lägenheten som vi bodde i, så vi var tvungna att flytta ut. Som tur var så var Teddy och company som vi hängde med förra året på Ibiza där samtidigt som oss och hade hyrt villa roca i år igen. Så vi fick låna ett rum där några dagar, innan vi bestämde oss för att lämna ön och dra vidare till Milano.
More Ibiza pictures
Det roliga med Ibiza är att man aldrig slutar förvånas över hur sjuka personer man kan komma att träffa på, jag var nog på de mest spårade festerna jag någonsin upplevt denna sommar. Ett exempel är en fest vi var på där hade alla tjejer rumpinplantat som var stora som bollar, det såg helt vansinnigt ut.
 
Men det var inte bara på nätterna som jag hamnade på roliga upptåg, en dag när jag och My låg i solstolarna och drack drinkar på Blue Marlin så stötte vi på en av Mys kompisar som frågade oss om vi ville följa med ut till deras båt. Vi hakade på till båten och det visade sig att boxaren Wladimir Klitschko som är tillsammans med Hayden Panettiere bodde på den båten. Vi började fixa till oss på båten för att ta en drink ute på däck, men det visade sig att Wladimir och hans kompis hade andra planer då de skulle ut och snorkla. Så vi hängde på dem ut på en mindre båt för att åka till ett korallrev, från att dricka drinkar på blue marlin till att hänga med ut på snorkling safari blev en härlig kombination.