My day
Har varit en fartfylld dag, har hunnit med jobb, träning samt shopping. Gick bra på jobbet idag faktiskt, så unnade mig själv tre par nya skor vilket var världigt välbehövligt i mitt fall. Upptäckte nämligen på väg till gymmet att min ena sko hade gått sönder i klacken, så då var det bara att springa in i närmsta skoaffär.
FRÅGOR OCH SVAR - BARCELONA
Fråga: Fan vad skönt! Jag och min bästa polare ska dra till barcelona 6-10 mars och vi båda fyller år, 20 och 21. Har du något tips gällande bästa klubbar/uteställen att gå till?
 
Svar: Vad kul att ni ska hit till Barcelona. På onsdagen bör ni pröva Carpe Diem de har sin red light district show där då, så börja kvällen med en middag där runt tolv tiden och gå sedan vidare till Opium senare på kvällen. På torsdagar brukade vi börja kvällen på Carpe Diem, sedan brukade vi bege oss till klubben Sutton som är en av mina favorit klubbar i Barcelona. På helgerna är det Carpe diem, Sutton och Opium som är mina favoriter. Carpe Diem brukar man börja på och sedan gå vidare till Sutton eller Opium. Ni bör även gå till double v hotell någon kväll och ta en drink i deras skybar Eclipse. Ha det så kul i Barcelona!