Photo shoot
 
Blev kontaktad av en fotograf som ville plåta mig, så jag tog tillfället i akt att ta lite finare bilder. Tycker man bör passa på medan man är ung och fräsch. Så idag var i ute och tog en massa bilder, han var jätte duktig och det blev massa bra bilder. Bilden ovan är en av mina favoriter, lägger upp mer bilder lite senare ;)
 
Ibiza here I come!
 
Börjar bli riktigt taggad nu, ska bli så kul att träffa Erica igen var länge sen sist. Vi bodde tillsammas förut i Barcelona och nu har vi inte setts sen i Mars. Så ska bli trevligt med en reunion och massa roliga upptåg på Ibiza, vi två brukar alltid lyckas hitta på sjuka saker. Så får se vad som väntar den här resan, ingenting förvånar mig längre.
Semester på Utö
 
Har haft uppehåll med bloggen ett par månader, tappade ginstan helt enkelt. Hade en liten paus från det mesta faktiskt, men nu är jag tillbaka igen :) Back on track. Tog semester i fredags och har precis kommit hem efter en helg med familjen på Utö. Var en mysig ö ute i skärgården, hade riktigt kul där och träffade många trevliga människor. Ett ställe jag kan rekommendera er som vill ta en liten minisemester och komma bort från Stockholm.