When it comes down to it, I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them.
 
Vår podd verkar ha provocerat en och annan individ, haha skandal! Aja var tvungen att ta bort den, men kommer en ny inom kort som kommer vara minst lika underhållande ;)  Förövrigt har jag och Erica precis varit ute och ätit hamburgare på five guy's och spridit lite lömska planer inför kvällen, ser ut som att det blir utgång ikväll igen.
 
Hangover day
Vi skulle egentligen firat thanksgiving idag med våra vänner, men istället blev både jag och Erica kvar på hotellrummet hela dagen. Vi har beställt massa roomservice och bara myst hela dagen, tänkte att det var lika bra efter gårkvällens bravader.
Girls night out
 
Hade en grym utekväll igår med Erica och My,  först åt vi middag på fig and olive och sen gick vi till Henry's och dansade runt. Efter det gick vi på efterfest uppe i hillsen med bland annat Paris Hilton, världen är bra liten. På efterfesten så började det gå lite utför då en och annan drink för mycket slank ner, så tillslut så bestämde jag, Erica och My för att bege oss hem innan det skulle spåra ut totalt.