Allmänna frågor och svar
 
 
Vad är ditt mellan-namn? Emmy
 

Vad skulle du vilja heta i förnamn? Jag trivs med att heta Alexandra

Är du i ett förhållande nu? Nej, trivs bra som singel. Skulle dock inte säga nej om jag träffade den rätta mannen i mitt liv, vilket jag hoppas på att jag gör någon gång i framtiden.

Har du haft ett seriöst förhållande? Ja, iallafall relativt seriöst. Har dock inte flyttat ihop med någon eller varit förlovad eller så.

Vem vet mest om dig? Min syster och Erica.

Vad gör du på fredagskvällar? Förmodligen befinner jag mig på någon klubb här i Hollywood eller är på något mansion och festar.

Bästa filmen du någonsin har sett? Tomten är far till alla barnen, har sett den flera gånger och tröttnar aldrig.

Saknar du någon just nu? Jag saknar mina vänner och min familj jätte mycket, det jobbiga med att resa och bo utomlands är såklart att vara ifrån sina närmsta.
 
Vad gjorde du för exakt ett år sen? Då hade jag flyttat hem till Stockholm från Barcelona och var rätt så förvirrad över vad jag ville göra i framtiden och i vilket land jag egentligen ville bo i och så vidare. Jag började jobba på tele2 under tiden och försökte tänka ut vad jag ville göra i framtiden.

Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? U.S.A

När var du där? Nu

Är du rasist? Nej, då skulle jag antagligen inte klara av att resa så mycket och upptäcka andra kulturer.

Har du helt svenskt ursprung? Ja

Föredrar du svenska eller utländska killar? Jag föredrar likasinnade killar, som behandlar mig med respekt. Jag bryr mig inte så mycket om vilket land de kommer ifrån, är dock en fördel om det inte blir allt för stora kulturkrockar.

Ser du fram emot någonting just nu? Ja, imorgon för då firar man Halloween här i L.A och jag ska få ha min roliga outfit haha.

Sköter du skolan? Jag går inte i skolan längre, men när jag gjorde det var jag en relativt skötsam elev och mina gymnasiebetyg är helt okej. Har inga Ig:n iallafall, har mestadels G/VG och några MVG.

Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG

Vilket ämne var det? Samhällskunskap, psykologi, naturvetenskap, internationellarelationer, filmkunskap och filosofi.

Har du fått ig på ett prov? Ja

Anser du dig vara intelligent? Jag anser att jag har hög emotionell och social intellegens vilket gör att jag har lätt att förstå och känna medkänsla för andra människor och vet hur jag ska anpassa mig i olika situationer.

Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Det var nog min barndom, jag hade en väldigt trygg uppväxt och levde ett roligt liv som barn tillsammans med min mamma, pappa och syster.

Vilken va den värsta tiden då? Ibörjan på 2013

Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej

Vad gör du när du mår dåligt? Flyr från verkligheten

Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag är omtänksam och har ett gott hjärta.

Vad får du ofta komplimanger för? Min rumpa, var till och med en kille som ville ta en bild på den på playboy mansion i lördags.

Har du lätt att få folk att skratta? Jo tack, speciellt när jag är onykter och har en tendens att göra pinsamma saker.

Bästa minnet från sommaren? Det bästa minnet från i sommras var nog på Ibiza, hände en massa roliga saker där. Ni kan läsa mer om det under kategorin: resor.

Cider elller öl? Inget, dricker helst champange eller vodka

Vet du om någon är kär i dig? Ja det vet jag..

Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja, min syster är min bästa vän.

Vad står det i ditt senaste sms? Jävla skiit, stod det i mitt senaste sms. Var lite irriterad för att vi nämligen dissade en fest på beacher's madhouse ikväll och sen visade det sig att det var mycket kändisar där och bästa draget.. Typiskt.

Hur lång är du? 180 cm

Hur mycket väger du? 56 kg

Vilken storlek har du på kläderna? 32-36 i Sverige, Size 0 här i U.S.A.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress