Jetlagged as fuck
Var pigg som en lärka redan klockan 05.00 imorse, den här jetlaggen är inte att leka med. Idag är det måndag och det är dags att fixa en massa saker. måste kolla på lägenheter och köpa lite saker som jag behöver. Förutom det så tänkte jag ta tillfället i akt att sola lite, har blivit blek efter 2 månader i Sverige.
 
Saturday night..
Vart en rätt spårad kväll i lördags, vi råkade hamna på ett swingers party uppe i hillsen. Vi blev tillsagda att det var en kändistät fest uppe i hillsen, men det visade sig vara ett swingersparty. Folk gick runt i halvnakna och på övervåningen så böt folk tydligen partners och körde loss. Vi gick dock aldrig upp och skådade kalaset, istället fick vi panik och tog en taxi till klubben Hooray henrys där vi träffade roman och hans kompisar. Gick på efterfest sen uppe i hillsen med några av hans vänner och satt uppe och snackade en massa deep talk till klockan sju på morgonen.
 
Santa Monica
´Började dagen i  santa monica, åt en lunch vid piren och sedan bar det av till third street promenade för lite shopping. Just nu är jag på besök hos Erica i Beverly hills, min killkompis skulle iväg på jobbmöte. Vi har precis fixat oss och ska snart ut på middag :)