Ericas mamma är här
 
 
Nu är Ericas mamma här på besök och hon fyllde 50 år igår, så då firade vi med tårta och en mysig middag på Nuba där Erica jobbade tidigare. Hennes gamla chef fixade så vi fick in en riktigt lyxmiddag, blev en redig stek och massa goda tilltugg, var riktigt mätta och belåtna när vi gick därifrån.
Linnéa

Hej!

Jag tänkte fråga dig om du kan tipsa om vart det bästa stället att bo på ibiza är? Jag och mina vänner tänkte hyra en lägenhet i ibiza town, eller i närheten, men eftersom alla stränder och klubbar är så utspridda så vet vi inte riktigt vart de e smartast att leta för att vara på gångavstånd åtminstone till vissa ställen? Mina vänner ville bo mitt i stan, typ gamla stan, men ja vet inte om ja nästan tkr det är smartare att bo i Playa'd Bossa nära Ushuaia, space, bora bora etc? Har man nära till nån bra strand/klubb om man bor i stan eller vilket område skulle du rekommendera?

Ställen vi planerar gå till är typ ushuaia, blue marlin, pacha, km5 osv osv. Så vi vill gärna bo på nått ställe där man har lätt att ta sig till alla ställen och helst kunna gå till en strand/strandklubb på dan utan behöva köra bil ;)

Du får gärna tipsa om roliga ställen också! Du verkar ha koll :) kram

ida

Hejsan, jag har en fråga om det du pluggar! Är det psykologi? Och hur är det med tenta och så? Är det någon salstenta :).

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress