En underbar vecka hemma i Stockholm
 
 
 
 
 
 
 
Har haft en helt underbar vecka i Sverige med mina vänner och familjen, bokade min resa i torsdags förra veckan en dag innan det bar av till Stockholm. Åkte bland annat dit för att hyra ut min lägenhet i Sverige, lika bra att göra det nu när jag bor här med Erica. Ingen där hemma visste att jag skulle komma hem, så blev som en liten överraskning :) Hade riktigt bra flyt med vädret, var 19 grader och sol när jag landade och var bra väder under hela mitt Sverigebesök. Har suttit på många mysiga uteserveringar med tjejerna, haft några vilda party kvällar ute i Stockholms nattliv, varit på barnkalas, träffat mormor och morfar, firat min lillebror och systers födelsedagar och mycket mer. Känner att jag hunnit med allt jag velat, men känns såklart jobbigt att lämna nu med tanke på att jag haft så himmla kul. Kommer sakna er där hemma otroligt mycket! 
 
 
En kväll med Barcelonas fotbollslag
Jag och mina kära vänner Cissi och Erica var på en fest grabbarna från Barcelonas fotbollslag igår på ett hotell som ligger uppe i bergen, Messi, Pique och alla spelarna var där. Kändes som ett lågstadie disco ibörjan, men sedan blev draget bättre när vi körde efterfest i ett av deras hotellrum. Blev en rätt så flippad kväll, no words. 
Photo shoot @ rooftop
 
Hade en photo shoot ute i solen idag, det svåra med det är att hålla ögonen öppna och se normal ut fast solen skiner rakt in i ögonen. Det är svårare än man tror att modella, många saker man ska tänka på på en och samma gång. Dra in magen, sträcka på halsen, se naturlig ut i ansiktet, ge en bra blick och så vidare. Underlättade dock att jag fick ha solglasögon på vissa bilder ;)