Första adventsmys
 
 
 
Idag har vi firat att det är första advent genom att spela massa julmusik, äta pepparkakor och göra pepparkakshus. Har en riktigt bra julkänsla inom mig nu och ser fram emot att komma hem till Sverige och få ytterliga julstämning :)
You don’t have to be great to get started, but you do have to get started to be great.

 
Dagen började med ett besök till Ikea, så nu har vi äntligen hittat den perfekta gardinstången till vårt vardagsrumsfönster samt gardiner. Efter det åkte vi hem och begav oss sedan till gymmet och körde på i en timma, efter det begav vi oss hem och åt lite lunch. Sedan blev det ut på jakt efter den perfekta adventsljustaken, hittade en jätte fin på vår favorit blomaffär. Just nu sitter jag på Creyon Café, har suttit här i tre timmar och jobbat på lite saker till vårt nya företag, behövde internet och vårat internet hemma är fortfarande inte igång. 
Friday @ Passeig de gracia

Idag har vi strosat runt vid passeig de gracia och fikat på starbucks, senare gick jag till creyon café och pluggade lite och tittade min mail. Just nu håller vi på att laga en mysig middag, blir såklart kyckling såhär på fredagskvisten.