Stockholm is crazy
 
Hade inte förväntat mig att jag skulle spåra mer i stockholm än vad jag gjorde på Ibiza i sommras, men så blev det iallafall. Har haft sjukt roligt här, så  pass roligt så jag bestämde mig för att förlänga min vistelse och stanna till onsdag istället för att åka hem idag :)
A cosy day with my grandmother
 
 
Åkte till uppsala idag för att träffa mormor, hon bor egentligen i Östhammar men åkte in till Uppsala idag för att gå på teater. Så då passade jag på att träffa henne och gå i affärer, fika och äta god mat. Hade jätte trevligt med mormor, måste träffa henne snart igen.
Stockholm by day
 
Var precis och tog en fika med Mathilda, gick även runt i bokaffärer och letade efter en bok som jag behöver till min psykologi-kurs. Men jag hittade den dessvärre inte, vet inte hur jag ska kunna få tag på den innan jag åker tillbaka till Barcelona. Om någon av er läsare har en bok som heter "Theories of personality" så säg till. Förövrigt så var det en kille i stan som stoppade mig och sa att jag hade fin stil, jag tackade såklart och fortsatte gå. Sen kom jag och tänka på att detta har hänt mig cirka 3 gånger nu att olika killar har stoppat mig och givit en komplimang och varje gång har det hänt när jag går den vägen utanför NK. Jag undrar om det är någon slags dolda kameran där eller något? Haha.