Hotel Majestic
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Alla människor blir stressade av olika anledningar. Jag slappnar av som mest när jag ligger på en strand och blickar ut över havet. Min pojkvän gillar dock inte att ligga vid stranden, han blir stressad och obekväm av att få sand på sig. Så under vår Barcelona resa blev det väldigt mycket poolhäng. Hotell Majestic besökte vi rätt mycket, bra poolhäng och väldigt trevlig personal. Dock är poolen rätt liten, men utsikten är magisk. 
Nice rooftop in Barcelona, Hotel 1898.
 
 
 
  
 
 
 
 
Hotell 1898 som ligger brevid Las Ramblas har en mysig takterrass som vi besökte flitigt under vår Barcelona vistelse, där kan man sitta och dricka Virgin Marys och samtidigt njuta av utsikten av Barcelona. Något som är viktigt att tänka på under semestern är att släppa alla krav och måsten och bara njuta av tillvaron och slappna av. Att inte känna att man måste hinna med tusen saker utan att försöka fokusera på sin inre ro. Att släppa allt fokus på det man har där hemma på jobbet eller i skolan är viktigt för att kunna koppla av och bara få vara. Bara ett litet tips till er som brukar känna er stressade på semestern. 
Vacation in Barcelona
 
 
  
 
 
Som jag har saknat Barcelona och mina vänner här, känns så skönt att vara tillbaka samt att få träffa mina underbara vänner igen.