Seminarium på Berghs

Imorse var jag på ett seminarium som handlade om smygreklam i sociala medier på Berghs School of Communication. Det var en intressant föreläsning om vad man bör tänka på vid marknadsföring i sociala medier så att man inte bryter mot marknadsföringslagen, i dagsläget är det väldigt många som bryter mot lagen. Alla är mer eller mindre kriminella ;) 
Designkväll på Nordiska Galleriet
Ikväll följde jag min inrednings och designtokiga pojkvän på tidningen Nya Rums mingel på Nordiska Galleriet. Där fick vi lyssna på kända arkitekten och möbeldesignern Eero Koivisto samtidigt som det bjöds på bubbel och snittar. 
 
Vi fick med oss senaste numret av Nya Rum hem. Jag tycker att det är fint med inredning även om jag är inte lika besatt av det som min bättre hälft. 
 
Nordiska Galleriet som ligger på Nybrogatan hade massor med fina möbler och prylar. Dock kunde det lätt skena iväg i pris. En fåtölj för 68 000 känns lite väl saftigt nu när jag är student.  
 
Eftersom vi inte hann äta middag innan var det bästa av allt dem goda pepparrotssnittarna....
 
.... Och så allt bubbel förstås. 
 
Vi kommer behöva köpa större lägenhet om vi ska få plats med alla saker som min älskling vill köpa.
 
Min kära pojkvän som försökte övertyga mig om både det ena och det andra bra köpet.
 
Det var flera fina färgglada tavlor. 
 
 
Jag tror att det måste bli fler mingelfester. Att mingla är min grej tror jag. 
Studerar inför tentan
 
 
Den här kvällen har jag ägnat åt tentaplugg tillsammans med Solmaz, vi har nämligen tenta imorgon i vår kurs som handlar om användbarhet och grafisk kommunikation. Så vi har förhört varandra på olika frågor som kan tänkas komma på tentan, ätit köttfärssås och druckit en massa cola light.