Så använder du mindfulness när du äter
 
Att äta på ett sätt som är bra för både kropp och knopp kan vara en fördel för din hälsa. Idag blir många stressade eftersom att vi hela tiden blir varnade för att äta vissa saker och media har en enorm påverkan på oss när det kommer till vad vi äter. Ett tag var lchf super trendigt och sen helt plötsligt skulle folk inte äta kött längre för att det var ohälsosamt. Det är svårt att veta vad man ska tro på i en värld där alla säger olika saker. Mitt tips är iallafall äta på ett sätt som är bra för ditt inre, oavsett vad det är du äter och analysera vilken mat som just du mår bra av.
 
Så använder du mindfulness när du äter
 
*Stäng av tv:n, fokusera på maten och slappna av.
 
*Lägg märke till alla olika smaker och njut. 
 
*Slå bort alla negativa tankar som skulle kunna uppstå och fokusera bara på att tugga. Tugga så långsamt och noga som möjligt. 
 
*Känn noga efter hur det känns i magen, hur är din energi efter måltiden? (Om du får ont i magen eller känner dig trött, så är det antagligen så att du har ätit något som inte var bra för just din kropp)
Bästa fotoapparna för instagram
 
 
1. FACETUNE
Är perfekt för dig som gillar att ta selfies och är utvecklad för att kunna retuschera ansiktet. 
 
2.PIXLR
Gratis för både android och iphone, bra för dig som är kreativ och vill lägga till text/göra kollage på ett enkelt sätt. Finns även fler roliga funktioner på denna app. 
 
3.VISCO CAM
Med denna app kan du skapa finare filter till dina bilder för att få den perfekta looken. 
Att studera på Nackademin
Jag startar alltid skoldagen med en Nocco eller Cola light, min hjärna kräver koffein för att starta igång på morgonen. 
 
 
Solmaz gör alltid succé när hon kliver in i klassrummet, en dag var det till och med en klacksko som hängde och dinglade i hennes Macbook. 
 
Idag har vi suttit på studentpalatset och pluggat, var bra att sitta där för att få saker och ting gjort. Vi har pluggat rätt mycket tillsammans på senaste, vilket även har visat sig på våra resultat. Vi båda fick nämligen högsta betyg i vår senaste kurs som handlade om sociala mediers roll i digital närvaro.