Efterlängtade produkter från Xbeauty.se
Gissa om jag blev glad idag när jag fick ett brev om att mina efterlängtade produkter hade kommit från Xbeauty.se. Nu känner jag att jag kan göra mig extra fin och fräsch inför hösten. Jag behöver verkligen en extreme makeover efter sommarens bravader.
 
Så nu ska kroppen skrubbas och återfuktas, fötterna filas och fransarna ska bli längre! Jag kommer att skriva en utvärdering om varje produkt i min blogg, så att jag kan tipsa er sen om mina bästa skönhetstips ;) 
Livet på ön
Vi tog båten ut till ön på fredagskvällen, som ni ser så hade vi köpt med sjukt mycket mat. Eftersom att vi skulle stanna över hela helgen och dessutom ha kräftskiva på lördagen. 
 
Vi hade sjukt tur med vädret på lördagen, det var sol hela dagen. Dock blåste det rätt så mycket. 
 
Man kunde till och med sitta i bikini. Jag passade på att ta lite produktbilder med Skinsonic, det är en rengöringsborste för ansiktet som rengör huden upp till 6grr bättre än med bara händerna. 
 
Livet i skärgården är helt fantastiskt, jag känner ett helt annat lugn när jag är ute på landet. Jag kopplar bort allt runt omkring och bara lever i nuet. Det kan behövas då jag ständigt är stressad och tänker på hundra olika saker när jag är hemma i Stockholm. 
Ibiza 2016 The Movie!

Även om det är kul med bilder så är det ännu roligare med rörlig film. Mellan alla fotosessions på Ibiza med min kära pojkvän, så lyckades han även filma en del korta snuttar på oss. Det resulterade i en drygt 2 minuter lång film som sammanfattar ett par utav ställena på Ibiza som vi hann besöka. Hoppas att ni tycker att det är lika kul som jag :)