Free spirit
 
Ibland kan jag känna mig fångad, fångad i min egen hjärna. Det känns som att jag ofta gör saker för att göra  andra glada och bryr mig för lite om mig själv. Jag går ofta min egen väg och bryr mig inte om vad folk tycker om det, dock bryr jag mig extremt mycket om att vara andra människor till lags och att göra rätt för mig i olika situationer.  
 
Även om jag vet att det inte går att vara alla människor till lags hela tiden, så försöker jag ändå i så stor utsträckning jag kan. Det går inte ihop, det har gått så pass långt att jag knappt vet själv vad jag vill längre.
 
Jag vet ibland inte om jag gör saker på grund av att jag vill det eller om det är så att jag vill det på grund av att någon annan vill det. Jag känner att det här är något som jag verkligen måste jobba på, jag måste bryta mig loss från det här mönstret. Annars kommer jag snart bli tokig. 
 
Jag kommer ihåg när jag tidigare gick på sians och ett medium sa till mig att jag måste börja lyssna på mig själv och följa mig egen vilja. Annars skulle jag tillslut inte veta vad jag själv ville och det är ungefär så jag känner nu...  
Anonym

Förstår dig precis! Hade samma känsla för 3-4 år sedan. Slutade med att jag avaktiverade min Facebook och hade mobilen avstängd största delen av dagarna för att sedan säga upp kontakten med dom "vänner" som bara tog energi utan att ge, till exempel dom som blev irriterade för att man inte gick att nå precis när dom ville... idag mår jag mycket bättre och har äntligen lärt mig att det är okej att säga nej utan att ljuga ihop världens längsta förklaring till varför man inte kan och har slutat att göra saker som ger mig en klump i magen. Hoppas du också kommer ur det!

Svar: Tack så jätte mycket för tipset, ska verkligen tänka på det!
Alexandra Emmy

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress