Varför faller man för "fel" killar?
 
 
 
Varför blir det alltid så? Jag har många gånger undrat varför jag inte får känslor för de killarna som verkligen förtjänar det, som verkligen tycker om mig och som behandlar mig bra. lstället faller jag oftast för dem som behandlar mig dåligt och som inte bryr sig om mig på samma sätt.
 
Jag vet inte om det är en försvarsmekanism att jag stöter bort killar som är bra för mig, för att jag inte vill att de ska komma mig för nära. För om en bra kille kommer mig för nära så finns det en chans att det blir något seriöst och om det blir något seriöst så finns risken att man senare blir sårad. Hur som helst är jag sjukt trött på denna försvarsmekanism, jag vill hitta mig en bra man. 
 
 
 
Några månader efter jag skrev det här blogginlägget så träffade jag min pojkvän och jag tror att det berodde på att jag kom till insikt om att jag måste våga låta någon riva min mur och inte vara så rädd för att bli sårad om jag ska hitta mig en bra man.
 
Jag och min pojkvän hade varit vänner i 3 år innan vi blev tillsammans, så jag hade bara sett honom som en vän innan. Jag tror att jag fick känslor när jag vågade öppna mig mer och vara mer mottaglig för något seriöst. Ibland måste man granska sig själv och försöka tänka efter varför saker och ting blir som det blir, det finns oftast en anledning. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress