3 TIPS FÖR EN LYCKLIGARE VINTER

1. Boosta din hud med bra skönhetsprodukter! Vad passar inte bättre en vinterdag än att göra ett eget hemmaspa och unna dig själv lite bra hudvård? Huden behöver skrubbas efter sommarens upptåg och döda hudceller måste rensas bort. 

2. Införskaffa nya vinterkläder och få ny energi, under sommaren så känner man sig avslappnad och behöver inte vara så fashionabel. På vintern däremot kan man slå på stort och ta ut svängarna lite mer inom olika trender. En snygg utmärkande outfit kan ge en extra kick i vardagen och göra att du njuter mer av vintervädret. 

3. Skäm bort din kropp med vitaminer. För att återhämta kroppen och samtidigt vänja den vid att du inte är ute lika mycket i solen längre så är det bra att unna sig extra vitaminer. Jag dricker Berocca boost varje dag och äter extra D-vitamin nu under vintern, för att få extra mycket energi.

 
BLEV SMINKAD SOM EN SUPERMODELL
Blev sminkad som en supermodell idag av min kära granne Sara. En nyfunnen vän som är makeup artist och en riktig stjärna på att göra snygga sminkningar. Jag kände att mina vackra drag i ansiktet kom fram och att jag såg betydligt fräschare ut. 
 
Förutom det var det väldigt skönt att bli ompysslad och intressant att lära sig mer om hur man kan göra en snyggare sminkning. Jag brukar normalt sätt inte använda så mycket smink, men det kan verkligen göra så att man får en mer fashionabel look i ansiktet. Vilket verkligen var välbehövligt för mig, då jag har känt mig rätt så grå och trist på senaste. Länge leve välgjorda sminkningar!