Min helg hemma i Stockholm
Började fredagen med en aw tillsammans med Beatrice på Sturebaren. Sedan blev det middag med mamma och syster på Restaurang Agaton i gamlastan. Maten var helt okej, dock var servicen inte på topp. Sen kunde de ha kryddat maten lite mer, var för lite smak för min del.
 
På lördagen gick jag på Bubbles and Brunch tillsammans med min kille och Sarah som var här i Stockholm och hälsade på från Göteborg.  Det var en himmlans show som vanligt på Bubbles and Brunch, dansande dvärgar, ljusshow och konfetti. Stockholms version av klubben XIV i Los Angeles 🎉 
Middag på Wagamama

Jag och min kille firade nämligen 4års vänskap tillsammans ikväll. Vi var vänner i 3 år innan vi blev ett par, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge 🙈 
Så ikväll unnade vi oss en middag på Wagamama. Maten där var super god och kryddstark, var nya smakupplevelser som jag gillar. Var även kul att de hade surfplattor som menyer.
 Till maten drack jag en organic sparkeling ginger, den var fräsch.
Efter maten blev det en chiapudding till efterrätt. 
Förskylning och feber
Typiskt att man ska åka på förskylning och feber nu när det är vinter. Jag har en massa saker att göra och har egentligen inte tid att vara sjuk. Men jag har iallafall tur att min kära pojkvän tar hand om mig, han lagar mat och ger mig medicin iform av otrivin och alvedon. Förutom det finns det inte så mycket annat att göra än att vila? Vad är ert bästa tips mot vinterförskylning?