Ute på Kvegerö
När jag vaknade imorse så sken solen, så jag  valde att packa väskan och bege mig ut till landet ute på Kvegerö tillsammans med mamma.
 
Har passat på att jobba lite med produktbilder när jag är här ute på Kvegerö. Det är lätt att ta fina sommarbilder med de produkter som jag jobbar med eftersom att det är så fina miljöer här på landet. Här är en bild på Skinsonic som jag tog vid stranden. Det är kul när man kan kombinera nytta med nöje, vilket är rätt så lätt när man jobbar med marknadsföring i sociala medier. 
 
Självklart var jag tvungen att ta den obligatoriska hotdog bilden :) 
 
Date night på Fjäderholmarna
Vi har bestämt att vi ska ha date night en gång varje vecka, så igår överraskade Kenneth mig med en båttur till Fjäderholmarna. 
 
Vi åt en super god middag på Rökeriet, jag rekommenderar deras Ceasar sallad med räkor. 
 
Det fanns många små mysiga ställen på Fjäderholmarna, där man kan sitta och njuta av sommaren.
 
Svanarna trivdes i vattnet på Fjäderholmarna. Kenneth brukar säga att han är som en svan och att när han träffar den han älskar så håller han fast vid samma person hela livet. Det känns rätt så tryggt för mig som flickvän :) 
 
Av en slump träffade vi min vän Karolina på Fjäderholmarna, så vi tog ett glas vin och skålade för sammanträffandet. 
Prestationsångest

Prestationsångest är något som jag drabbas av rätt så ofta. Rädslan av att inte räcka till och att inte vara tillräckligt bra. Det är en ångest som begränsar mig ibland och som jag ständigt jobbar med.

Jag kan exempelvis undvika vissa situationer eller skjuta upp på saker eftersom att jag får ångest över att jag inte ska prestera tillräckligt bra. Speciellt om det är något som jag verkligen tycker om att göra och som jag vill göra bra ifrån mig på. 

Ibland måste jag bara ta mig själv i kragen och säga att det jag gör duger bra. Det går inte att gå runt med ständig prestationsångest och oroa sig över att saker man gör inte är tillräckligt bra hela tiden. För då kommer många chanser man får här i livet att gå till spillo.

Så därför försöker jag nu mera tänka att det jag gör duger bra som det är och inte vara så kritisk mot mig själv. Det skapar fler möjligheter istället för att stänga dörrar.