Multitasking
Idag har jag haft en rätt intensiv dag och försökt att göra klart en massa saker på en och samma gång. Jag har både jobbat, pluggat och hunnit bokat in en tvätttid.
 
Nu ska jag gå och handla mat för ovanlighetens skull, i vanliga fall brukar det alltid vara min pojkvän som går och handlar mat. Han skämmer bort mig alldeles för mycket, så nu tänkte jag vara lite schysst och gå och handla. För ikväll ska vi ha en romantisk tacokväll :) 
Hur påverkar snygg-filtret vår syn på oss själva?
En snapchat-video på mig med snygg-filter
 
En snapchat-video på mig med rynk-filter
 
Jag undrar om snygg-filter påverkar vårt sätt att se oss själva? Vad händer när alla postar bilder med filter som gör våra näsor mindre, läppar större och vår hud perfekt? Kan vi då nöja oss med hur vi ser ut i verkligheten? Jag undrar om det får oss att vilja vara lika snygga i verkligheten som när vi använder dessa filter?
 
Tänk då om fler personer börjar göra plastikoperationer och injektioner för att man vill se ut som på dessa filter. Fast och andra sidan så har snapchat flera filter som gör att man ser mycket fulare ut också, så då kan man verkligen känna sig snyggare i verkligheten än på bild.

Nej jag tror nog inte att man kan säga att ett filter kan varken höja eller sänka självförtroendet, för självförtroendet sitter mer i huvudet än i något annat. Dock är Snapchat's filter funktioner otroligt underhållande.
 
 
 
 
Så sminkar jag mig som en docka
Idag provade jag att göra contouring på mig själv, xbeauty.se har nämligen fått in contouring kits från Anastasia Beverly Hills. Så självklart ville jag prova deras nya contour cream kit.
 
Det var första gången jag provade att göra cream contouring, så det var något helt nytt för mig. Den var rätt lätt att använda och enkelt att dölja de drag som man ville skulle bli mindre synliga. Dock vet jag inte om jag lyckades så bra med att framhäva mina drag, tycker mest att jag blev slät som en docka i ansiktet. 
 
Som sagt så var det första gången jag provade denna typ av contouring, på fredag så ska min kompis som är duktig på detta göra en video på när hon gör contouring på mig och då ska ni få se hur en riktigt bra cream contouring ser ut ;)