BARCELONA HERE I COME
Här kommer lite bilder från min semester i Barcelona i sommras. För imorgon åker jag dit igen för att hälsa på några av mina närmsta vänner och det ska bli så kul. Jag har precis packat resväskan och sett till så att allt är med och nu längtar jag bara på att få komma iväg. 
 
Jag bokade resan väldigt spontant eftersom att jag satt ensam hemma och drömde mig tillbaka till min tid i Barcelona. Sen gick jag in på flygresor.se och kunde inte låta bli att boka en resa dit, jag saknar mina vänner där på tok för mycket.
 
Har dock inte hunnit informera alla i min familj eller vänner än att jag ska åka dit, men det är inte så att de kommer bli förvånade. Jag brukar göra rätt så snabba beslut när det kommer till att boka resor.
INTERNSHIP PÅ NA-KD
Nu är alla tentor avklarade i skolan och jag fick högsta betyg på alla kurser under det här året, känns så skönt att ha allting avklarat och inte behöva plugga på helgerna något mer. Nu har jag lite mer tid att lägga på min blogg som jag inte har uppdaterat på ett bra tag. Kände att jag behövde fokusera på alla tentor, inlämningar och gruppuppgifter, men nu är det över! Så vad gör jag nu?
 
Som sista delen av min utbildning inom digital marknadsföring så ingår det nämligen 3 månaders praktik och jag har fått möjligheten att praktisera på modekedjan NA-KD.com. Eftersom att mitt framtida mål är att få jobba med digital marknadsföring inom modebranchen så känner jag att detta är en väldigt bra möjlighet.
 
Så nu vet ni vad jag sysslar med just nu, vad har ni läsare för er nu för tiden?