Alexandra Emmy

BARCELONA HERE I COME
Här kommer lite bilder från min semester i Barcelona i sommras. För imorgon åker jag dit igen för att hälsa på några av mina närmsta vänner och det ska bli så kul. Jag har precis packat resväskan och sett till så att allt är med och nu längtar jag bara på att få komma iväg. 
 
Jag bokade resan väldigt spontant eftersom att jag satt ensam hemma och drömde mig tillbaka till min tid i Barcelona. Sen gick jag in på flygresor.se och kunde inte låta bli att boka en resa dit, jag saknar mina vänner där på tok för mycket.
 
Har dock inte hunnit informera alla i min familj eller vänner än att jag ska åka dit, men det är inte så att de kommer bli förvånade. Jag brukar göra rätt så snabba beslut när det kommer till att boka resor.
Gggg

Såg dig nyss på Million dollar matchmaker på elvan! Kan du berätta om när du var med där i programmet? :) var du inte ihop med din kille då?

Svar: Hej! Nej det var år 2013 som jag deltog i det tv programmet :) Jag var i Los Angeles då och fick frågan om jag ville vara med, då tog jag chansen eftersom att jag tyckte att det var en kul grej.
Alexandra Emmy

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress