Följ med på mitt äventyr via min Instagram
 
Mina studier tar över mycket av min tid just nu och där av har jag valt att inte blogga så aktivt. Jag känner att jag måste fokusera extra mycket på skolan just nu när det bara är en termin kvar tills jag tar examen.
 
Förövrigt har jag fått ett internship på ett känt modeföretag, vilket jag är jätte glad över eftersom att det var mitt mål. Jag kommer att avslöja vilket bolag det är lite senare på min Instagram. 
 
Följ mig där och följ med på mitt äventyr: instagram: @alexandraemmys. 
Mina nya hälsosamma rutiner
En riktig tankeställare fick jag mig idag efter jag varit hos min läkare. Jag har verkligen levt ett ohälsosamt liv den här sommaren och inte tagit hand om mig själv och min kropp. Jag har nu insett att om jag fortsätter på samma bana så kommer det inte sluta bra för mig och min hälsa. Därför har jag bestämt mig för att nu införa hälsosamma rutiner i mitt liv och utesluta ohälsosamma rutiner. 
 
Mina nya hälsosamma rutiner ska innehålla följande:
 
*Vardaglig motion 
*Kaffe istället för energidryck
*Loka crush istället för vin 
*Berocca varje morgon 
*Dricka mer vanligt vatten
*Gymmet minst 2 gånger i veckan 
*Smörja in ansikte och kropp varje dag med vårdande produkter
3 tips för en lyckligare höst

1. Boosta din hud med bra skönhetsprodukter! Vad passar inte bättre en höstdag än att göra ett eget hemmaspa och unna dig själv lite bra hudvård? Huden behöver skrubbas efter sommarens upptåg och döda hudceller måste rensas bort. 

2. Införskaffa nya höstkläder och få ny energi, under sommaren så känner man sig avslappnad och behöver inte vara så fashionabel. På hösten däremot kan man slå på stort och ta ut svängarna lite mer inom olika trender. En snygg utmärkande outfit kan ge en extra kick i vardagen och göra att du njuter mer av höstvädret. 

3. Skäm bort din kropp med vitaminer. För att återhämta kroppen efter sommaren och samtidigt vänja den vid att du inte är ute lika mycket i solen längre så är det bra att unna sig extra vitaminer. Jag dricker Berocca boost varje dag och äter extra D-vitamin nu under hösten, för att få extra mycket energi.