I'm back bitches
Jag kan inte beskriva hur mycket jag hade saknat mina vänner och familj i Stockholm efter att ha bott 6 månader i Spanien. Jag kunde till och med börja gråta ibland i min ensamhet för att jag saknade alla så mycket. Så det kändes super skönt att få komma hem och träffa alla igen och äta svensk mat. 

När jag landat i Stockholm så började till och med gråta när jag köpte en Nocco på pressbyrån, då kan ni förstå hur mycket jag saknat Sverige? Hur kan man gråta av glädje för en Nocco? 

Nu har jag varit i Stockholm i 1,5 vecka och jag känner att tiden har gått på tok för fort, så jag ska nog stanna minst en vecka till. Sen åker jag tillbaka till Barcelona, har en hel del saker jag måste ta tag i när jag kommer tillbaka. För i slutet av oktober så ska jag flytta ytterligare en gång, gissa vart?

 
Hur kunde allt detta ske på ett och samma år?
Hur kunde allt detta ske på ett och samma år? Den frågan har jag ställt mig många gånger. För jag kan inte minnas något annat år som det har skett så pass många saker på för mig som år 2017.

Först och främst så tog jag examen, sen startade jag mitt egna företag, sen flyttade jag till Marbella, sen separerade jag med min sambo och flyttade till Barcelona och nu bor jag i Barcelona och grubblar på vad som ska hända här näst?

Kanske flyttar jag ut till djungeln och flyr alla ytligheter förgått eller så börjar jag blogga om skönhet och fortsätter syssla med saker som jag tycker är roligt.

För mig låter det andra alternativet mest relevant och jag har redan nya planer på gång, men jag kommer inte att avslöja något än förens allt är helt spikat.