Alexandra Emmy

★Nytt år, nya möjligheter★
Jag hade ett fantastiskt nyårsfirande tillsammans med mina närmsta vänner och min pojkvän. Jag och min pojkvän firade även 2 år tillsammans denna nyårsafton. Han frågade chans på mig vid tolvslaget för exakt 2 år sedan. 

Jag älskar att fira saker och där av så älskar jag högtider där man kan samla ihop sina närmsta vänner och ha riktigt kul tillsammans. Där av så är nyårsafton en afton som jag uppskattar.

Denna nyårsafton kändes extra kul eftersom att jag hade nästan alla mina närmsta vänner samlade, även dem som inte bor i Sverige/Stockholm var med på nyårsfesten.

Kvällen började med middag och drinkar hemma hos min syster som bor här på Kungsholmen, sedan bar det av till Rose för att slå klackarna i taket. När vi var trötta på att klubbmiljön så tog vi en limousine hem till en vän för att dansa loss till Håkan Hellström.

Håkan Hellströms låtar brukar ofta spelas på våra fester nu mera, eftersom att min kära vän Emelie är ett stort fan av hans låtar. Själv föredrar jag Roger Pontare, Snoop Dog och Destiny's child, en riktigt bra kombination :)