Alexandra Emmy

★Är helt slut i rutan ★

Är helt slut i rutan just nu efter att ha jobbat hela dagen och kvällen, dock är jag glad över att jag har lyckats vara så pass produktiv idag. Jag har bland annat gått och hämtat ut mitt nya spanska bankkort, skapat en social media strategi och även lyckats skriva ihop en informativ text om Social Media Group's konsulter.

Förutom det så har jag varit och handlat en skärbräda, blomkruka och en stekpanna. Vilket var tre väldigt välbehövliga saker som vi behövde här till vårt nya lilla hem, det ända som saknas nu är utemöbler. Vet någon av er läsare vart jag kan få tag i fina utemöbler till ett bra pris här i Marbella?

★Rachel's Organic Food i Marbella★
Helgen har tillbringats vid poolen som ligger vid restaurangen Rachel's Organic Food. Det är härligt att bara ligga där och sola och dricka deras goda ekologiska juicer. Sen är det ett stort plus att det finns en uppvärmd pool där så att man slipper frysa när man tar sig ett dopp. Det gör att till och med jag kan bada, som egentligen är största badkrukan i världen. 
★Our Space i Marbella★
Startade fredagen med ett jobbmöte på Our Space, ett kontorslandskap här i Marbella där man som företagare kan hyra sig en plats. Det kändes som ett super fräscht ställe att sitta på och det är även fördelaktigt om man vill knyta nya kontakter. 
 
Förutom jobbmötet så har vi suttit och jobbat med Social Media Group idag, bland annat har jag skrivit texter om influencer marketing och försökt att utveckla hemsidan socialmediagroup.se. Det är en hel del att fixa med när man startar eget företag, men det känns som att vi har kommit en bra bit på vägen.