★Äntligen har min kreativitet kommit tillbaka★
Efter en period av prestationsångest och stress har jag äntligen fått tillbaka min kreativitet. Vilket innebär att jag har mycket energi och motivation till att satsa på bloggen igen.
 
Så vad har hänt sen sist jag bloggade?
 
💞Jag har tagit examen, så jag är nu färdig utbildad marknadskommunikatör inom sociala medier.
 
💞Har startat ett eget företag och arbetar nu mer som konsult inom kommunikation på http://socialmediagroup.se 
 
💞Utomlandsflytt är på gång, jag ska nämligen flytta till Marbella nu på söndag. 
 
Jag har med andra ord mycket saker på gång just nu och det känns som att ett nytt kapitel i mitt liv har kickat igång, det här året kommer jag att fokusera mycket på min karriär och försöka jobba så hårt jag kan för att nå mina mål.
 
Samtidigt så kommer jag att prioritera min hälsa och försöka att fokusera på att må bra. Jag har börjat omringa mig av personer som har en sund inställning till saker och som behandlar mig bra. Jag har dessutom börjat följa personer på Instagram som inspirerar mig till ett hälsosammare liv och sprider positiv energi. 
 
Det känns på något sätt som att jag lämnat det negativa bakom mig och fått en ny start i livet, nu kan det bara gå åt rätt håll! 
 
Anonym

Spännande med Marbella! Hoppas du fortsätter blogga!

Svar: Tack :D det kommer jag att göra.
Alexandra Emmy

Anonym

Hej! Vad hände med din vän Erica? Hon är helt borta på alla sociala medier

Svar: Hej! Hon ville helt enkelt bara ta en paus från sociala medier och ytligheter, men hon kommer förmodligen tillbaka igen i framtiden :)
Alexandra Emmy

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress