★Därför lämnade jag Stockholm och flyttade till Marbella★
Jag hade känt en längtan efter Spanien ända sedan jag flyttade tillbaka till Stockholm från Barcelona år 2015. Mörkret och kylan kändes rätt påfrestande och även om sommaren i Sverige är härlig så kände jag att den var alldeles för kort.

Jag föredrar sol och värme året om och känner att jag får en bättre livskvalité när jag befinner mig i ett land där jag kan vara mycket utomhus utan att frysa.

 Att stressnivån i Spanien även är betydligt lägre än i Sverige känner jag också är ett stort plus, jag vill inte leva för att stressa varje dag. Jag vill må bra och hinna njuta av livet och även kunna ta vara på varje dag.

Så när min pojkvän fick ett jobberbjudande i Marbella så blev jag super glad. Jag hade precis tagit examen och var mer än redo för att flytta eftersom att jag inte var bunden till något i Stockholm. 

Det ända jag kan känna som är nackdelen det är att jag bor längre bort från mina vänner och familj i Sverige, men samtidigt så tar det inte så lång tid att ta sig till Stockholm från Marbella. Sen är det alltid extra roligt när ens nära och kära kommer och hälsar på och man får visa dem runt i sin nya hemstad.

Anonym

Hej vet inte om det kom fram men vad hände med din vän Erica? Hon har försvunnit på alla sociala medier :) må bäst fina du

Svar: Hej! Hon ville helt enkelt bara ta en paus från sociala medier och ytligheter, men hon kommer förmodligen tillbaka igen i framtiden :) Kram på dig.
Alexandra Emmy

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress