Att våga erkänna att man har gjort fel och ändra sitt beteende

Att våga erkänna att man har gjort fel och ändra sitt beteende

Ibland kan det vara lättare att leva i förnekelse och skylla på andra för att saker och ting har blivit som det blivit istället för att faktiskt erkänna för sig själv att man har gjort fel och försöka ändra sitt beteende.

Dock mår man inte bra av det i längden och ångesten bara växer och växer om man inte bara släpper taget om sin stolthet och erkänner att man har gjort fel.

Att erkänna att man gjort fel och sen jobba mot att ändra sig själv och bli en bättre människa är något som gör att man växer som person. Det kan även kännas som en befrielse att erkänna för sig själv och andra att man faktiskt gjort fel och att man jobbar på att ändra sitt beteende.

Det hjälper inte att säga förlåt eller säga att man ska ändra sig själv om man inte aktivt arbetar mot att faktiskt ändra sitt tidigare beteende. Tomma ord leder ingenstans.

 

Mina tips till dig som vill ändra på ett tidigare sämre vanor eller beteende som skadar dig själv och människor i din omgivning är att:

*Skriv en lista med saker som du behöver göra för att ändra dessa dåliga vanor.

*Titta på listan varje dag på de punkter du skrivit ner för att ändra ditt beteende så att du alltid har det i dina tankar och jobba med punkterna aktivt.

*Att spara ner en bakgrundsbild på telefonen som påminner om vägen mot ditt nya jag kan hjälpa.

*Läs bloggar om personer som har haft samma problem som dig själv och som har ändrat sig och blivit bättre människor. Detta är bra för att inspireras och bli ännu mer taggad på att hjälpa sig själv.

*Våga be om hjälp! Det är starkt att våga be om hjälp och exempelvis gå och prata med en psykolog för att kunna ändra sitt beteende. Allt som bidrar till att du kommer närmare ditt mål är bara positivt. 

 

Tips för ökat följarantal på Instagram

Tips för ökat följarantal på Instagram

*Ändra till företagsprofil för att kunna följa statistiken bättre och analysera dina poster, även för att kunna göra sponsrade poster och nå ut till en större målgrupp. Om du exempelvis betalar 160kr så kan du nå mellan 6.500 – 17.000 personer.

*Försök att synas för den målgrupp som du VILL synas för. Vad är det för slags personer som du tror kommer vilja följa din Instagram? Detta gör du genom att gå in på liknande konton som ditt eget och gilla deras följares bilder/följa deras följare/kommentera på deras konton. Har du exempelvis BEAUTY-Instagram, gå in på andra BEAUTY-Instagrams och kommentera och syns för deras följare.

*För maximal räckvidd använd alltid 30 hashtags. Se till att använda olika hashtags vid olika typer av poster, du kan själv spara ner dem i anteckningar på telefonen så du har dem tillgängligt och lätt kan posta dem under varje bild. Jag brukar dock inte posta hashtags i bilden, utan istället postar jag dem i en kommentar under bilden. Detta är för att inte själva posten ska se för plottrig ut med alla hashtags.

*Tänk på att posta relevant innehåll. Det innehåll du skapar måste vara relevant för den målgrupp du vill nå ut till, det vill säga för de följare som ska följa ditt Instagram-konto. Tänk på vad dem vill se och läsa om och vad som gör det intressant för dem att följa just dig. Dela gärna med dig av tips och var generös mot dina följare, det brukar löna sig.

Vill du ha hjälp med hantering av dina sociala medier och få fler följare? Så kan du kontakta mig på alexandra@socialmediagroup.se. Kika gärna in på min hemsida också om du vill läsa mer om vad jag kan hjälpa till med http://socialmediagroup.se.

★Photo shoot för klädmärket Paola Carolina★
Min helg var väldigt händelserik och rolig. Igår hade jag en photo shoot i Badalona och det var super kul. Väl där blev jag sminkad av en super duktig Makeup Artist och sedan tog blev jag fotad av en grym fotograf.
 
Efter photo shooten så bjöds det på cava med tilltugg och vi pratade business. Var intressant höra mer om hur dem arbetar, jag älskar att prata med kreativa och drivna människor och få inspiration.  
 
Här hittar ni hemsidan som brudklänningen kommer ifrånhttp://www.paola-carolina.com