★Mina hälsosamma vanor★
 
Nu när jag kommit tillbaka till Barcelona, så har jag börjat med mina hälsosamma rutiner igen. Det vill säga att jag börjat med hälsosamma kostrutiner som jag fått av Ariana och även börjat gå till gymmet. Blev en liten paus från det när jag var i Sverige, hade fullt upp med att umgås med familjen och alla vänner och äta massa gottis. Dock märkte jag rätt så snabbt att min mage sa ifrån efter jag ätit vissa saker, min mage är inte van längre vid gluten och mjölkprodukter. Så jag fick kramper första dagarna i Sverige när jag åt det.
 
Så vad äter jag för kost? 
 
Som proteinkälla äter jag mest fisk, kyckling, kalkon eller ägg. När det kommer till kolhydrater äter jag mest havregryn, grönsaker och majskakor. För att få i mig extra fett äter jag mycket avokado och häller olivolja på min sallad. 
 
Jag mår bra av den här kosten eftersom att jag får ont i magen av laktos och glutenprodukter, allt som jag äter är rätt så lättsmält och snällt mot magen. Det gör att jag får mer energi till vardags och orkar mer. Dock är jag absolut inte strikt mot mig själv när det kommer till maten. Blir jag bjuden på mat hos vänner så äter jag det som serveras och unnar mig annan mat och godis ibland också, men detta är det jag mestadels äter när jag är hemma.
Caroline

Stronger har så fina träningskläder. :)

Linnéa

Snygg outfit!
Vilka vackra ögon du har! :)

Svar: tack så mycket :)
Alexandra Sparrdal

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress